facebook tracking
Avdelning

Fotbollsskolan

Connect
Jobba med oss på sommarens fotbollsskola

Barn som är födda 2011 - 2004 är välkomna att anmäla sig till fotbollskolan. Barnen delas in i grupper, hänsyn tas till kompisar och hur mycket man har spelat fotboll. Även i år kommer alla deltagare att få träna på och dessutom få chansen att avlägga prov i teknikmärket som är sanktionerat av Svenska Fotbollförbundet. I avgiften för BP och Peab Fotbollskola ingår ett märke, efter avlagt prov, som delas ut på sista dagen.

Inte bara fotboll
I programmet ingår fotboll i olika former: träningar, matcher och individuella övningar. Men fotboll handlar inte bara om att lära sig finta och göra snygga mål, så du behöver inte ha stans bästa bollkänsla för att vara med. Minst lika viktigt är aktiviteterna vid sidan om plan. Fotboll är en lagidrott och vi diskuterar vad det innebär att vara med i ett lag. Alla kan också få prova på att bara domare eller att leda en träning.
Materialvård, personlig hygien, regelkunskap och vikten av att äta rätt är andra saker som vi undervisar om under veckan.
Under sista dagen spelar vi Mini-VM, där vi blandar barnen i olika åldrar. Barnen delas in i lag och döper dem efter de stora fotbollsnationerna. Detta brukar vara en av de stora höjdpunkterna på fotbollskolan.
Vi ser till så att du och de andra har roligt tillsammans.

Som ungdomsledare för Fotbollsskolan så har man en oerhört viktig roll i klubben. Våra ungdomar är vår framtid!

Vilka är BP

BP är Europas största fotbollförening och Sveriges största flickförening. 


  • 4000 aktiva spelare

  • 250 lag i seriespel

  • Verksamhet i hela Västerort 

  • 700 ideella ledare 

  • 1200 barn i knatteskola

  • 20 500 sportsliga sammankomster om året

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor